foto

Betty Harford

  • nar. 28.1.1927 (92 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Dynasty: The Reunion (TV film)
1979 Čínský syndrom
1978 Bud and Lou (TV film)
1977 9/30/55
1975 Win, Place or Steal
1965 Jaká je Daisy Cloverová
1964 Signpost to Murder
1960 Spartakus
1959 The Wild and the Innocent
1956 Gaby

TV seriály

1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Person or Persons Unknown (S03E27)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
1957 Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace