foto

Lenka Eliášová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Vyrobeno s láskou (TV film)
2006 Malé velké gatě (TV film)
Swingtime (TV film)
2005 Kousek nebe
2004 I ve smrti sami (TV film)
2003 Maryška (TV film)
2001 Brnění a rolničky (TV film)
1995 Den, kdy unesli papeže (TV film)
Rukama nevinnosti (TV film)
1994 Tři Alberti a slečna Matylda (TV film)

TV seriály

2007 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Učitelky s praxí (S04E01)
2006 Oběti (TV seriál)
Nevlastní bratr (E07)
2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Případ mediálního trpaslíka (S01E03)

TV pořady

2006 Kabaret z maringotky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace