foto

Sasa Kekez

  • nar. 24.1.1983 (34 let)
    Troisdorf-Sieglar, Nordrhein-Westfalen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Saša
2009 Bleib bei mir (TV film)

TV seriály

2011 Herzflimmern - Liebe zum Leben (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Ich hab sie alle gehabt (S01E07)
2009 Das Haus Anubis (TV seriál)
4 Singles (TV seriál)
2007 Ahornallee (TV seriál)
2005 Síla lásky (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace