foto

Acuši Jamaniši

  • nar. 12.12.1962 (56 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aibó: Gekidžóban IV
2015 Inišiéšon rabu
2014 Aibó: Gekidžóban III
Barairo no Bûko
2013 Aibó series: X Day
2011 Sarariman Neo Gekijouban
2010 Aibó: Gekidžóban II
Kiri no Hata (TV film)
2009 Aibó series: Kanšiki Jonezawa Mamoru no džikenbo
2008 Aibó: Gekidžóban
Galileo: Episode Zero (TV film)
2007 Gumi. Chocolate. Pine
2004 Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
2001 Čúšingura 1/47 (TV film)

TV seriály

2018 Manpuku (TV seriál)
2017 Šimokitazawa: Die hard (TV seriál)
2016 Sanada Maru (TV seriál)
2015 Kaiki Renai Sakusen (TV seriál)
Kokoro ga Pokitto ne (TV seriál)
Čanpon tabeta ka (TV seriál)
2009 Kagero no Tsuji 3 (TV seriál)
2008 Kagero no Tsuji 2 (TV seriál)
2004 Wakaba (TV seriál)
2003 Dr. Koto - Shinryoujo (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2001 オヤジ探偵 (TV seriál)
1998 Kami-sama mó sukoši dake (TV seriál)
1997 Amakarashan (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace