foto

Stephen Roberts

  • nar. 25.7.1917
    Floral Park, Long Island, New York, USA
  • zem. 26.10.1999 (82 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Whoopee Boys, The
1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
1983 Romantická komedie
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
Long Days of Summer, The (TV film)
1977 Ring of Passion (TV film)
1971 Útěk z Planety opic
1968 The One and Only, Genuine, Original Family Band
1967 First to Fight
1965 Brainstorm
1964 Rychlý pistolník
1963 Bláznův deník
Terrified
1961 Portrait of a Mobster
1959 Inside the Mafia
The Wild and the Innocent
1958 Bratři Karamazovi
1957 Careless Years, The
1956 Desatero přikázání
1955 The Court-Martial of Billy Mitchell
1954 Gog
1953 Julius Caesar
The Caddy
The Twonky
1952 Aladdin and His Lamp
Glory Alley
Jet Job
Just Across the Street
The Miracle of Our Lady of Fatima
Zajatec ze Zendy
1951 Iron Man
Mask of the Avenger
On Dangerous Ground
Roadblock
Rogue River
The Great Missouri Raid
The Harlem Globetrotters
The Racket
1950 At War with the Army
Shakedown
Tam, kde ulice končí
The File on Thelma Jordon
1949 Křížem krážem
Samson & Dalila
Tension
1948 Johanka z Arcu
1947 Polibek smrti
Zázrak v New Yorku
1944 Enemy of Women
1943 Píseň o Bernadettě
Spy Train

TV seriály

1984 Hunter (TV seriál)
1979 Ike (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 The Life of Riley (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1950 Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace