foto

Gerald Di Pego

  • nar. 1941

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Slova nebo obrazy?
2011 Malá vražda
2004 Zloději paměti
2003 Fenomén 2 (TV film)
2001 Policajtka
1999 Instinkt
Vzkaz v láhvi
1998 Pokoušet osud (TV film)
1997 Dodržet slib (TV film)
Děsivé sny (TV film)
1996 Fenomén
1994 Detektiv Janek: Utajené vzpomínky (TV film)
One More Mountain (TV film)
1993 Miracle Child (TV film)
1991 Keeper of the City (TV film)
1990 Death of the Incredible Hulk, The (TV film)
Mom for Christmas, A (TV film)
1989 Proces s neuvěřitelným Hulkem (TV film)
1988 Zeď strachu (TV film)
1985 Generation (TV film)
1981 Sharkyho mašina
1978 A Family Upside Down (TV film)
Many Loves of Arthur, The (TV film)
The Four Feathers (TV film)
1974 Born Innocent (TV film)
Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)
W
1973 I Heard the Owl Call My Name (TV film)
1972 Astronaut, The (TV film)
Short Walk to Daylight (TV film)

TV seriály

1995 Nic netrvá věčně (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Yellow Rose, The (TV seriál)
1973 Toma (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1991 Keeper of the City (TV film) - kniha

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky