foto

Melanie Scrofano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Silencing
2019 Krvavá nevěsta
Unidentified Woman
2016 A Good Meal
Birdland
Happily Ever After
2015 A Sunday Kind of Love
Mangiacake
Obsessed on Campus
Ruthless
2014 Doupě vlků
Robocop
We Were Wolves
2013 Nurse 3D
Secret Blackheart
Smyčka času (TV film)
2012 The Conspiracy
2011 Edwin Boyd
Stay with Me (TV film)
2009 Manson (TV film)
Saw 6
2008 Anne of Green Gables: A New Beginning (TV film)
Baby Blues

TV seriály

2019 Wynonna Earp (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (12)
2018 Bad Blood (TV seriál)
Kdo jsi (S02E01)
Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Pevná pouta (S01E07)
Wynonna Earp (TV seriál)
War Paint (S03E12)
Daddy Lessons (S03E11)
The Other Woman (S03E10)
další epizody (12)
2017 Wynonna Earp (TV seriál)
I Hope You Dance (S02E12)
Gone as a Girl Can Get (S02E11)
I See a Darkness (S02E10)
další epizody (12)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
Přísaha (S01E10)
Výsledky (S01E08)
Zrádce (S01E07)
další epizody (4)
Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Ďábel, kterého znáš (E09)
Zde je moudrost (E08)
další epizody (5)
Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
House of Memories (S01E12)
Landslide (S01E11)
další epizody (13)
2015 Gangland Undercover (TV seriál)
Endgame (S01E06)
Solitary (S01E05)
Dangerous Game (S01E04)
další epizody (6)
2013 Played (TV seriál)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Contact (S01E02)
Městečko Haven (TV seriál)
Magická hodina - 2. část (S03E08)
Magická hodina - 1. část (S03E07)
Skladiště 13 (TV seriál)
Střepy (S04E06)
2011 Mudpit (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Nepotrestaný (S02E07)
Flashpoint (TV seriál)
Grounded (S04E08)
2010 Baxter (TV seriál)
Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
Pure Pwnage (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Být Erikou (TV seriál)
The Tribe Has Spoken (S03E10)
Gettin' Wiggy Wit' It (S03E09)
Physician, Heal Thyself (S03E08)
další epizody (9)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Co je a co nikdy nemělo být (S02E20)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Jeff Ltd. (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)