foto

Deborah Findlay

  • nar. 1947
    Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Making Noise Quietly
2016 Jackie
Kaleidoscope
2015 Coalition (TV film)
Dáma v dodávce
2014 Suite Française
2011 Velká vánoční jízda
2009 Gunrush (TV film)
2008 One of Those Days
2007 Good Samaritan, The (TV film)
Rozvodoví advokáti (TV film)
This Life + 10 (TV film)
2006 The Family Man (TV film)
2004 Jarmark marnosti
2003 Home (TV film)
Stav mysli (TV film)
2001 Loving Act, A
Mesiáš (TV film)
S tebou i bez tebe
1999 Hranice lásky
1997 Jane Eyre (TV film)
1995 Jack a Sarah
1994 Milner (TV film)
1993 15: The Life and Death of Philip Knight (TV film)
1991 The House of Bernarda Alba (TV film)
1990 Opravdově, šíleně, hluboce
1989 First and Last (TV film)
1982 Busted (TV film)

TV seriály

2020 The Split (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
The Split (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2016 Lovesick (TV seriál)
Jonesy? (S02E07)
2015 Life in Squares (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Magická vražda (S17E02)
2012 Loučení (TV seriál)
Starlings (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Broken (S03E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Viděla jsem vraždu (S12E02)
2009 Cranford (TV seriál)
October 1844 (S02E02)
August 1844 (S02E01)
Torchwood (TV seriál)
Day Five (S03E05)
Day Four (S03E04)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Život zrozený z ohně (S02E03)
2007 Cranford (TV seriál)
May 1843 (S01E05)
April 1843 (S01E04)
November 1842 (S01E03)
další epizody (5)
2006 Thin Ice (TV seriál)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Francouzská finta (S03E01)
2003 New Tricks (TV seriál)
State of Play (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Záhadná úmrtí (S03E02)
1999 Holby City (TV seriál)
Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
The Last Train (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Heat of the Sun (TV seriál)
1997 Armstrong and Miller (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
The Vet (TV seriál)
1994 Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
Lepenková krabice (E06)
1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
Downtown Lagos (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Natural Lies (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Ladies in Charge (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Záhady Slavičího domu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1983 Dramarama (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2007 Wilfred Owen: A Remembrance Tale (TV film)
Žlutý dům (TV film)
1991 Performance

Divadelní záznam

2018 National Theatre Live: Allelujah! (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky