foto

Leopold Lindtberg

  • nar. 1.6.1902
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.4.1984 (81 let)
    Sils-Maria, Oberengadin, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1985 Der Marquis von Keith (TV film)
1977 Liebesgeschichten und Heiratssachen (TV film)
1973 Beiden Nachtwandler, Die (TV film)
1972 Katzenspiel (divadelní záznam)
1971 Stern geht auf aus Jaakob, Ein (TV film)
1970 Jedermann (TV film)
1969 Der Unbedeutende (TV film)
1968 Der Meteor (TV film)
1967 Kranichtanz (TV film)
Mädel aus der Vorstadt, Das (TV film)
1965 Letzten Tage der Menschheit, Die (TV film)
1964 Heinrich VI (TV film)
Nathan der Weise (TV film)
1962 Lumpazivagabundus (TV film)
Medea (TV film)
1957 Maria Stuart (TV film)
1955 Schule der Väter, Die (TV film)
1953 Sie fanden eine Heimat
1951 Die Vier im Jeep
1950 Swiss Tour
1947 Matto regiert
1945 Poslední příležitost
1944 Landammann Stauffacher
Marie Luisa
1942 Schuß von der Kanzel, Der
1940 Zneužité milostné dopisy
1939 Wachtmeister Studer
1938 Füsilier Wipf
1935 Jä-soo!
1932 Wenn zwei sich streiten

TV seriály

1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace