foto

Nicolas Pignon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Crime d'État (TV film)
J'adore ma vie! (TV film)
2012 À l'aveugle
2011 Derniere Séance
2010 Les Faux-monnayeurs (TV film)
Main basse sur une île (TV film)
2009 Des gens qui passent (TV film)
Unesený
Za všechno může má matka
2008 L'arbre de mai (TV film)
Le Plaisir de chanter
2007 Co vidí jen mé oči
Poison d'Avril (TV film)
Sous les toits de Paris
2005 Ruská ruleta
2004 Nos vies rêvées (TV film)
Tak za chvilku
2003 Mata Hari, la vraie histoire (TV film)
Ne meurs pas (TV film)
Šťastnou cestu
2000 La vie moderne
Sentimentální osudy
1998 Femme du cosmonaute, La
École de la chair, L'
1996 Tout ce qui brille (TV film)
1991 Boulevard des hirondelles
1990 La bonne âme du Setchouan (TV film)
1988 Le Crépuscule des loups (TV film)
1987 La rumba
1983 Dědoušek se dal na odboj
L'ange foudroyé (TV film)
1981 Et pourtant elle tourne
Novgorod (TV film)

TV seriály

2016 La Main du mal (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2013 Vaugand (TV seriál)
Irresponsable (E03)
Profil zločinu (TV seriál)
Posedlost (S04E09)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
En famille (S03E06)
Julie Lescautová (TV seriál)
Časovka (S19E02)
2009 P.J. (TV seriál)
Règlement de compte (S13E12)
Le Choc (S13E11)
Le Flag (S13E10)
další epizody (12)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
Un cadeau de la vie (S01E06)
Oublier Paris (S01E05)
14 juillet (S01E04)
další epizody (6)
2003 Fargas (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Juliino pokušení (S12E01)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1999 Manège (TV seriál)
Avocats & associés (TV seriál)
Duel au palais (S02E03)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 La grande cabriole (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1985 Rancune tenace (TV seriál)
1981 Martine Verdier (TV seriál)
1978 Mutant, Le (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky