foto

David Zepeda

  • nar. 19.9.1973 (46 let)
    Nogales, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Desnudos
2003 Jeepers Creepers 2

TV seriály

2016 Tres veces Ana (TV seriál)
2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2012 Abismo de pasión (TV seriál)
2011 Fuerza del destino, La (TV seriál)
2010 Soy tu dueña (TV seriál)
Triunfo del amor (TV seriál)
2009 Sortilegio (TV seriál)
2006 Amores cruzados (TV seriál)
2004 Heredera, La (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kluk s novinami (S02E10)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Eve (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Carnivores (S01E11)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Lekce (S07E01)
2001 Jako ve filmu (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Marea Brava (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky