foto

Alejandro Tommasi

  • nar. 14.8.1957 (61 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Yo soy Pepito
2012 El quinto mandamiento
2010 Marcelino pan y vino
2007 Cementerio de papel
Cuando las cosas suceden
2004 Misterio de los almendros, El
2002 Ciudades oscuras
2001 Únos v Mexiku
2000 Por la libre
Sofía
1999 Si nos dejan
1997 Gato de la sierra, El
1996 Sobrenatural
1994 Perfume, efecto inmediato
1989 Cita con la muerte
1987 Zapata en Chinameca

TV seriály

2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
Fuerza del destino, La (TV seriál)
2010 Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
Sortilegio (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
2005 Osudové setkání (TV seriál)
2003 Bajo la misma piel (TV seriál)
2001 El Manantial (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Vždy tě budu milovat (TV seriál)
1999 Tres mujeres (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
1996 Luz Clarita (TV seriál)
María la del Barrio (TV seriál)
1995 Bajo un mismo rostro (TV seriál)
Retrato de familia (TV seriál)
1994 Imperio de cristal (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
1991 Capricho (TV seriál)
En carne propia (TV seriál)
1989 Carrusel (TV seriál)
1988 Extraño Retorno de Diana Salazar, El (TV seriál)
Monte Calvario (TV seriál)
1986 Martín Garatuza (TV seriál)
1985 Bianca Vidal (TV seriál)
Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Guadalupe (TV seriál)
Principessa (TV seriál)
1982 Gabriel y Gabriela (TV seriál)
1981 Hogar que yo robé, El (TV seriál)
1980 Colorina (TV seriál)
Espejismo (TV seriál)

TV pořady

2002 Don Francisco presenta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace