foto

Adam DiMarco

  • nar. 4.4.1990 (30 let)
    Oakville, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Secret Millionaire (TV film)
Záhady Emmy Fieldingové: Staré křivdy (TV film)
2017 Last Night in Suburbia
Záhady Emmy Fieldingové: Ztracená osada (TV film)
2016 Marrying the Family
2015 Christmas Truce (TV film)
My Life as a Dead Girl (TV film)
2014 Girlhouse
Kluci na povel (TV film)
Kámoš napořád
What an Idiot
2013 Leap 4 Your Life
Slova nebo obrazy?
Soukromé očko (TV film)
Vražda za vraždu
2012 Děsivé podezření (TV film)
Kiss at Pine Lake (TV film)
Rádio Rebel (TV film)

TV seriály

2020 Řád (TV seriál)
Nový světový řád, část druhá (S02E10)
Nový světový řád, část první (S02E09)
Jarní nákaza, část druhá (S02E08)
další epizody (10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Acting Dean (S05E07)
Oops!... I Did It Again (S05E06)
2019 Řád (TV seriál)
Závěrečná zkouška: 2. díl (S01E10)
Závěrečná zkouška: 1. díl (S01E09)
Neuznaný: 2. díl (S01E08)
další epizody (10)
Charmed (TV seriál)
Manic Pixie Nightmare (S01E13)
Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola devatenáctá: Mandragora (S02E08)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Secret Sea (S04E12)
Escape from the Happy Place (S04E05)
Lost, Found, Fucked (S04E02)
další epizody (4)
2018 Life Sentence (TV seriál)
Frisky Business (E11)
The Way We Work (E10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
All That Josh (S03E09)
Poached Eggs (S03E07)
Be the Penny (S03E04)
2017 When We Rise (TV seriál)
Part III (E03)
Part I (E01)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Z temnoty ke slunci (E03)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Mayakovsky Circumstance (S01E07)
Motiv (TV seriál)
Ruka na spoušti (S04E07)
2015 Proof (TV seriál)
St. Luke's (E07)
The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Victor (E04)
Cedar Cove (TV seriál)
Getting to Know You: Part Two (S03E11)
Getting to Know You: Part One (S03E10)
2014 Rush (TV seriál)
Where Is My Mind? (E05)
Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Freaks and Geeks (S08E18)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Hodina duchů (TV seriál)
The Perfect Brother (S01E20)