foto

Jeffrey Waldron

  • nar. 8.7.1981 (37 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Hraniční kontrola
Villisca
We Go On
2015 A Light Beneath Their Feet
Fresno
2014 Balls Out
2013 Cement Suitcase
Vražedná dohoda
2011 Dead Stop
Dynamiter, The
Searching for Sonny
2009 The Echo Game
2002 Periphery, Texas

TV seriály

2018 Champaign ILL (TV seriál)
Tady a teď (TV seriál)
It's Here (E10)
Yes (E08)
From Sun Up to Sun Down (E05)
další epizody (4)
2017 Brockmire (TV seriál)
It All Comes Down to This (S01E08)
Old Timers Day (S01E07)
Road Trip (S01E06)
další epizody (8)
Drazí běloši (TV seriál)
Chapter X (S01E10)
Chapter IX (S01E09)
Chapter VIII (S01E08)
další epizody (10)
2016 Lopez (TV seriál)
2012 Battleground (TV seriál)
Hold the Whipped Cream (E03)
Who Is Claire Villareal? (E02)
Pilot (E01)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ghost Fleet
2012 Rising from Ashes

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Ghost Fleet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace