foto

Tomomi Marujama

  • nar. 27.3.1975 (45 let)
    Nagano, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kamen bjótó
2018 Nisekoi
2017 Sakurada reset: Kóhen
Sakurada reset: Zenpen
2016 Museum
2015 Fujiko (TV film)
Kuroi Kangofu (TV film)
2014 Kurošicudži
Rurouni Kenshin: The Legend Ends
Rurôni Kenshin: Kyôto Taika-hen
2013 Enzai šikei (TV film)
Hana no kusari
2012 Rich Man, Poor Woman in New York (TV film)
2011 Zettai reido: Mikankecu džiken tokumei sósa – Special (TV film)
2010 SP: The motion picture yabô hen
2009 Nafukovací panna
2008 Komori seikatsu kôjô kurabu
2007 Aoi Hitomi to Nuage (TV film)
2006 Nana 2
Sakuran
2005 Nana
Simsons
1999 Konkurs

TV seriály

2020 GARO: Versus Road (TV seriál)
Operation Z: Nihon hamecu, matta naši (TV seriál)
Wakeatte Kasei ni sumimašita: Erabareši 4-nin (TV seriál)
Alibi kuzuši uketamawarimasu (TV seriál)
Šiša no alibi (E01)
Čúzai keidži (TV seriál)
90-pun de hitodžiči o kjúšucu sejo!! (S02E03)
2019 Cannon Busters (TV seriál)
Hidarikiki no Eren (TV seriál)
Joker x Face (TV seriál)
Nahý režisér (TV seriál)
Nedoufej, že je po všem (E07)
Vzkvétání (E05)
Nusumareta kao: Miatari sósahan (TV seriál)
Radiation House (TV seriál)
2018 Bučó Kazehana Rinko no koi (TV seriál)
Kioku (TV seriál)
Smoking (TV seriál)
2017 Code Blue 3 (TV seriál)
Gin to Kin (TV seriál)
Kirawareru Júki (TV seriál)
2016 Contrail ~ Tsumi to Koi (TV seriál)
Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Išikawa goemon (TV seriál)
Sekai iči muzukašii koi (TV seriál)
2015 Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
Mousou Kanojo (TV seriál)
Ucukušiki wana: Zanka rjóran (TV seriál)
Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Border (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
Wataši no kirai na tantei (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
Goen Hunter (TV seriál)
Honey Trap (TV seriál)
Kamisama no boat (TV seriál)
Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
Oh, My Dad!! (TV seriál)
Otenki Oneesan (TV seriál)
Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2012 Džikken keidži Totori (TV seriál)
Going My Home (TV seriál)
Hungry! (TV seriál)
Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
Vision: Koroshi ga mieru onna (TV seriál)
2011 Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
Himicu čóhónin Erika (TV seriál)
2010 Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
Zettai reido (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Mei-čan no šicudži (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)
Ašita no kita Jošio (TV seriál)
Gakkó dža ošierarenai! (TV seriál)
Jume o kanaeru zó (TV seriál)
2007 Hotaru no Hikari (TV seriál)
Hotelier (TV seriál)
Xenos (TV seriál)
2006 Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
Mai bosu mai híró (TV seriál)
2005 Dezaina (TV seriál)
Šin kasóken no onna 6 (TV seriál)
2004 Násuman ga juku (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky