foto

Didier Leplae

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Skinny Dip
2014 Bad Johnson
Hamlet A.D.D.
2009 Modus Operandi
2007 Pool, The

TV seriály

2017 Mistr amatér (TV seriál)
First Date (S02E04)
Religion (S02E03)
Le Nozze (S02E02)
další epizody (4)
2015 Mistr amatér (TV seriál)
Finále (S01E10)
Rána (S01E09)
Staří lidé (S01E08)
další epizody (10)
2010 Robotomy (TV seriál)
2007 Superjail! (TV seriál)

Dokumentární

2016 All This Panic
2014 Yesmeni se bouří
2011 6 Days to Air: The Making of South Park
2009 Collapse

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hamlet A.D.D.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky