foto

Joy Page

  • nar. 9.11.1924
    Los Angeles County, California, USA
  • zem. 18.4.2008 (83 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Tonka
1955 The Shrike
1953 Conquest of Cochise
Fighter Attack
1951 Bullfighter and the Lady
1948 Man-Eater of Kumaon
1944 Kismet
1942 Casablanca

TV seriály

1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
King's Row (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Your Show Time (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace