foto

Saki Fukuda

  • nar. 19.9.1990 (28 let)
    Kumamoto, prefektura Kumamoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Himawari: Okinawa wa wasurenai, ano hi no sora wo
SPEC: Closed - Kô no hen
SPEC: Closed - Zen no hen
SPEC~Rei~ (TV film)
2012 Gekijyohan SPEC ~Ten
Mó júkai nante šinai (TV film)
SPEC: Šó
2011 Tsugaru Hyakunen Shokudo
2009 Jattáman
Katen no širo
2008 Sakura no sono
2007 Hoši hitocu no joru (TV film)
Okaasan, Boku ga Umarete Gomen Nasai (TV film)
2006 Ikitetemoii...? (TV film)
Jitensha Shonenki (TV film)
Shinjuku no Haha Monogatari (TV film)

TV seriály

2015 Keibuho Sugijama Šintaró (TV seriál)
Macumoto Seičó Mystery džidaigeki (TV seriál)
Sikeurit meseji (TV seriál)
2014 Owakon TV (TV seriál)
2013 Kijoko Ranman (TV seriál)
2012 Rígaru hai (TV seriál)
W no higeki (TV seriál)
2011 IS: Otoko demo onna demo nai sei (TV seriál)
Quartet (TV seriál)
Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
2010 Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
2009 Gōsuto furenzu (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
2008 Daisuki!! (TV seriál)
Isshun no Kaze ni Nare (TV seriál)
2007 Haikei, Chichiue-sama (TV seriál)
Raifu (TV seriál)
2006 Fushin no toki (TV seriál)
2005 Donmai (TV seriál)
San-nen B-gumi Kinpachi sensei 7 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace