foto

Yves Lafaye

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Souviens-toi (TV film)
2011 Bas les coeurs (TV film)
Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
2010 Bienvenue à Bouchon (TV film)
Les Châtaigniers du Désert (TV film)
Une lubie de Monsieur Fortune
2009 Clara, une passion française (TV film)
Des gens qui passent (TV film)
2008 Baptêmes du feu (TV film)
2007 Promeneuse d'oiseaux, La (TV film)
2006 Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
Kouzelné dobrodružství
Mademoiselle Gigi (TV film)
2005 3 jours en juin (TV film)
2004 Une autre vie (TV film)
Zmije v hrsti
2003 Y aura pas école demain (TV film)
2001 Ami Fritz, L' (TV film)
2000 Deux femmes à Paris (TV film)
Merci pour le geste
1993 Fausto
1988 New York 1935
1983 Une jeunesse
1981 Clara et les Chics Types
Život jde dál
1980 Retour en force
1979 Divorcement, Le
Femme qui pleure, La
Félicité
Moments de la vie d'une femme
Odvahu a nohy na ramena
1978 Sale rêveur
1977 Chien de Monsieur Michel, Le
Nuit de Saint-Germain-des-Prés, La
1976 Gloria mundi
1975 Ce cher Victor
Chobizenesse
Divine
Le Jeu avec le feu
Un sac de billes
1974 Antoine et Sébastien
Bonne nouvelle, La
Doigts dans la tęte, Les
1973 Glissements progressifs du plaisir
Ligne de sceaux, La
1972 Franc-tireur, Le
Vive les Jacques
1971 Autoportrait d'un pornographe, L'
Famille, La
1970 Renaissance

TV seriály

2010 Chez Maupassant (TV seriál)
Le Vieux (S03E08)
Le Cas de madame Luneau (S03E04)
Yvette (S03E03)
další epizody (4)
2008 Sanglot des anges, Le (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
La Chambre 11 (S02E07)
Une soirée (S02E06)
Le Rosier de Madame Husson (S02E01)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1992 Police Secrets (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky