foto

Patrick Volson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Accident de parcours (TV film)
2010 Monsieur Julien (TV film)
On bosse ici! On vit ici! On reste ici!
2006 Hé M'sieur! - Des yeux pour entendre (TV film)
Le Temps de la désobéissance (TV film)
2004 Trop jeune pour moi? (TV film)
2003 La Bête du Gévaudan (TV film)
Le Dirlo: Lucie (TV film)
2002 Secret de la belle de Mai, Le (TV film)
2001 Maire, Le (TV film)
Objectif bac (TV film)
2000 Mômes, Les (TV film)
1998 Ça commence à bien faire! (TV film)
1997 Nous, sans-papiers de France
1996 Líbánky v pěti (TV film)
Petit (TV film)
Un amour impossible (TV film)
1995 Láska jako prémie (TV film)
1993 Le Paradis absolument (TV film)
1992 Papa veut pas que je t'épouse (TV film)
1984 Agenda, L' (TV film)

TV seriály

2012 Duo (TV seriál)
2010 Ma femme, ma fille, 2 bébés (TV seriál)
2002 Petit café (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1998 Une voix en or (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Papa veut pas que je t'épouse (TV film)
1984 Agenda, L' (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky