foto

Marino Masé

  • nar. 21.3.1939 (78 let)
    Terst, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Il giorno della Shoah (TV film)
2006 Quale amore
2004 Odpověz mi
2002 Ginostra - mafie nespí, mlčí
1999 Autunno
1998 Nicholasův dárek (TV film)
Osmnáctý anděl
1997 Decisionista, Il
Doublecross On Costa's Island
1996 Il cielo è sempre più blu
1993 Venti dal Sud
1991 Riffa, La
1990 Kmotr III
Zapomenout na Palermo
1988 Eterna giovinezza, L' (TV film)
Provocazione
Z rovnováhy
1987 Architektovo břicho
Attrazione, L'
1986 Voglia di guardare
1985 Embassy (TV film)
Král David
Mussolini a já (TV film)
Pentito, Il
Profesor
1982 Le notti segrete di Lucrezia Borgia
Tenebre
1981 Carabiniere, Il
Salamandr
1980 Vetřelci na Zemi
1979 Assassinio sul Tevere
Play Motel
1978 Maternale
Standard
Vita venduta, Una
1977 Emanuelle - perché violenza alle donne?
Uomo di Corleone, L'
1976 A Matter of Time
1975 La città sconvolta: caccia spietata ai rapitori
Vergine, e di nome Maria
Zorro
1974 Donna è bello
Noční vrátný
Přibližná podoba
1973 Boss - Smrt na zakázku
Età di Cosimo de Medici, L' (TV film)
Krvavé ruce zákona
Ve spárech mafie
1972 Dama rossa uccide sette volte, La
1971 N.P. il segreto
Policeman
1970 Cannibali, I
Kočičko, kočičko miluji tě
1969 Armáda pěti mužů
1968 Qualsiasi prezzo, A
Zvláštní jednotka
1966 Špióni milují květiny
1965 Amanti d'oltretomba
Congiuntura, La
Četník v New Yorku
Pěsti v kapsách
1964 Golia alla conquista di Bagdad
Idea fissa, L'
1963 Gepard
I Mostri
Karabiniéři
Tentativo sentimentale, Un
1961 Ratto delle sabine, Il

TV seriály

2006 Crimini (TV seriál)
2000 Valeria medico legale (TV seriál)
1999 Vivere (TV seriál)
1993 Passioni (TV seriál)
1991 Inviato molto speciale, Un (TV seriál)
1990 Blaues Blut (TV seriál)
1989 Chobotnice 4 (TV seriál)
1986 Donna a Venezia, Una (TV seriál)
1984 Allô Béatrice (TV seriál)
1981 Assassino ha le ore contate, L' (TV seriál)
1979 Orient-Express (TV seriál)
1978 Delitto Paternò (TV seriál)
Giorno segreto (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Sam et Sally (TV seriál)
1969 Nero Wolfe (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace