foto

Deven Verma

  • nar. 23.10.1937
    Pune, Maháráštra, Britská Indie
  • zem. 2.12.2014 (77 let)
    Pune, Maháráštra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Calcutta Mail
2002 Mere Yaar Ki Shaadi Hai
Sabse Badhkar Hum
2000 Kya Kehna
1999 Heeralal Pannalal
1998 2001: Do Hazaar Ek
Salaakhen
1997 Ishq
Srdce je šílené
Udaan
1996 Khiladiyon Ka Khiladi
Tu Chor Main Sipahi
1995 Akele Hum Akele Tum
Gundaraj
Hulchul
Ram Jaane
Saajan Ki Bahon Mein
1994 Andaz Apna Apna
Elaan
Yeh Dillagi
1993 Aaja Meri Jaan
Bedardi
Ek Hi Raasta
King Uncle
Professor Ki Padosan
1992 Chamatkar
Deewana
1991 Jhoothi Shaan
1990 Dil
1989 Bahurani
Dana Paani
Prem Pratigyaa
1988 Mardon Wali Baat
1987 Mera Yaar Mera Dushman
Pyar Ke Kabil
Sadak Chhap
1985 Alag Alag
Bhago Bhoot Aayaa
Bhavani Junction
Bond 303
Dekha Pyar Tumhara
Jhoothi
Oonche Log
Paisa Yeh Paisa
Pighalta Aasman
Pyari Behna
Saaheb
Sur Sangam
Ulta Seedha
Yudh
1984 Aaj Ka M.L.A. Ram Avtar
Aao Jao Ghar Tumhara
Jaag Utha Insan
Main Qatil Hoon
1983 Bandhan Kuchchey Dhaagon Ka
Kaun? Kaisey?
Kissi Se Na Kehna
Nastik
Rang Birangi
1982 Adhura Aadmi
Angoor
Bemisal
Daulat
Deedar-E-Yaar
Karwat
Sumbandh
1981 Ahista Ahista
Biwi-O-Biwi: The Fun-Film
Chhupa Chhuppi
Josh
Jyoti
Kudrat
Ladies Tailor
Pyaasa Sawan
Silsila
Waqt Ki Deewar
Yeh Kaisa Nashaa Hai
1980 Aap Ke Deewane
Bombay 405 Miles
Do Premee
Jal Mahal
Judaai
Nazrana Pyar Ka
Neeyat
Sau Din Saas Ke
Thodisi Bewafaii
1979 Amar Deep
Ghar Ki Laaj
Gol Maal
Lok Parlok
1978 Anpadh
Atithee
Besharam
Bhola Bhala
Chakravyuha
Chor Ke Ghar Chor
Dillagi
Khatta Meetha
Naukri
1977 Aadmi Sadak Ka
Chaalu Mera Naam
Dildaar
Doosra Aadmi
Mukti
Priyatama
Safed Jhoot
1976 Arjun Pandit
Ek Se Badhkar Ek
Kabhi Kabhie - Love Is Life
Zindagi
1975 Aa Jaa Sanam
Chori Mera Kaam
Ek Mahal Ho Sapnon Ka
1974 36 Ghante
Do Aankhen
Imtihan
Kora Kagaz
Phir Kab Milogi
1973 Bada Kabutar
Dhund
1972 Annadata
Maalik
1971 Buddha Mil Gaya
Mere Apne
Nadaan
1969 Khamoshi
Tamanna
Yakeen
1968 Sunghursh
1967 Milan
1966 Anupama
Baharen Phir Bhi Aayengi
Devar
Mohabbat Zindagi Hai
1965 Oonche Log
Rishte Naahte
1964 Qawwali Ki Raat
Suhagan
1963 Aaj Aur Kal
Gumrah
1961 Dharmputra

TV seriály

1999 Gubbare (TV seriál)
1993 Zabaan Sambhal Ke (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Dana Paani
1978 Besharam
1973 Bada Kabutar
1971 Nadaan

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Nadaan
1969 Yakeen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky