foto

Outi Keskevaari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Ti praví
2005 FC Venuše

TV seriály

2020 Hotel Swan Helsinki (TV seriál)
Uusi johtaja (E01)
2017 Syke (TV seriál)
Aika on herätä, nousta ja lähteä (S04E09)
Lävistetty (S04E08)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)
2015 Syke (TV seriál)
Pieni potilas (S02E08)
Joutsenlaulu (S02E05)
Opaskoira (S02E02)
Kimmo (TV seriál)
Tempaus (S02E13)
Ensi-ilta (S02E12)
Risteily (S02E11)
další epizody (5)
2014 Pasila 2.5: the Spin-Off (TV seriál)
Kimmo (TV seriál)
Kotikäynti (S02E08)
Asuntokupla (S02E07)
Totuus (S02E06)
další epizody (8)

TV pořady

2016 Hyvät kaupat (TV pořad)
2015 Paratiisihotelli (TV pořad)
Temptation Island Suomi (TV pořad)
2014 Martina ja hengenpelastajat (TV pořad)
2013 Hell's Kitchen Suomi (TV pořad)
Kaappaus keittiössä (TV pořad)
Selviytyjät Suomi (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2016 Hyvät kaupat (TV pořad)

Host

TV pořady

2003 Voimala (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky