foto

Milan Mikulčík

  • nar. 10.6.1973 (46 let)
    Piešťany, Slovensko, Československo

Biografie

Milan Mikulčík, slovenský herec, bývalý člen SND v Bratislavě, kde působil 8 let. Hostoval v Národním divadle v Praze, v Brněnském Ha-Divadle, ale i v Maďarsku. Objevil se v několika televizních filmech a seriálech na Slovensku. Jeho zatím nejznámějším filmem jsou Kruté radosti.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2021 Zátopek
2020 Služebníci
2019 Přes prsty
2017 Únos
Čára
2012 Příliš mladá noc
2009 Kawasakiho růže
Mezi dobře a lépe (studentský film)
2007 Keep Smiling
Muzika
2003 Revizoři
2002 Kruté radosti
2001 Vadí nevadí
1998 Ja nič neviem (TV film)
1997 Alergia (TV film)
Modré z nebe
Návraty z neskutočna (TV film)
Tábor padlých žien
1996 Vyššia moc
1994 Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Změna plánu (S03E51)
Co se má stát, stane se (S03E50)
Mám zůstat, anebo mám jít? (S03E49)
další epizody (9)
2018 Rédl (TV seriál)
Ivana (E03)
2017 Rex (TV seriál)
Tanec na sopke (E03)
Specialisté (TV seriál)
Útěk podle jízdního řádu (S01E01)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Policajt na odstřel (S01E08)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Ďábel (E05)
1998 Horská služba (TV seriál)