foto

Bachodyr Juldašev

  • nar. 1974
    Taškent, Uzbekistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Angel Smerti

TV seriály

2016 Ně vmestě (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
2012 Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)

Dokumentární

2017 Ulugh Beg: Through Hardships to the Stars

Režijní filmografie

Filmy

2018 Angel Smerti
2007 Shima

Dokumentární

2017 Ulugh Beg: Through Hardships to the Stars

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Angel Smerti
2007 Shima

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace