foto

Franziska Ponitz

  • nar. 1952

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Storkow Kalifornia
2015 Když jsme snili
2010 Mrtví nemluví (TV film)
2007 Telefonistka
2002 Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
2000 Verlorene Kinder (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1995 Eroberung der Mitte, Die
1994 Lemgo (TV film)
1992 Lebens schönste Seiten, Des (TV film)

TV seriály

2007 Kriminalista (TV seriál)
Umlčená (S01E06)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky