foto

Ercan Karacayli

  • nar. 15.8.1967 (52 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bierleichen. Ein Paschakrimi (TV film)
Tatort - Sturm (TV film)
2015 Tatort - Die Sonne stirbt wie ein Tier (TV film)
2013 Slavná pětka 2
Taková normální Sonntagovic rodinka (TV film)
2012 Brüder (studentský film)
Die Männer der Emden
Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Almanya - vítejte v Německu
Dreiviertelmond
Oranžové léto
2010 Ayla
2008 Řecké polibky (TV film)
2003 Wir können alles. Außer Hollywood: Independent Days Vol. 01
1997 Polizeiruf 110 - Feuer! (TV film)

TV seriály

2019 München Mord (TV seriál)
Leben und Sterben in Schwabing (E08)
2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Energiewende (S01E06)
Wahlkämpfe (S01E05)
Drogenpolitik (S01E04)
další epizody (6)
München Mord (TV seriál)
Auf der Straße, nachts, allein (E06)
2016 V podezření (TV seriál)
Verlorene Sicherheit (1) (E26)
2014 Die unwahrscheinlichen Ereignisse im Leben von ... (TV seriál)
München Mord (TV seriál)
Die Hölle bin ich (E02)
2013 Die Speckners (TV seriál)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Chamtivost (S17E03)
2009 Franzi (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky