foto

David Bark-Jones

  • nar. 4.2.1966 (52 let)
    Crosby, Liverpool, Merseyside, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 #Starvecrow
Borg/McEnroe
2012 Agent na útěku
2009 Calling, The
2008 RocknRolla
2006 Adventures of George the Projectionist, The
Berry's Way (TV film)
Rok '66
Šifra mistra Leonarda
2000 Drsná škola (TV film)

TV seriály

2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
Mr Hyde (E02)
The Harbinger (E01)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (E06)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a diva (S15E04)
2011 Silk (TV seriál)
Young James Herriot (TV seriál)
2010 Identity (TV seriál)
Pilíře Země (TV seriál)
2004 No Angels (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2007 Hořící moře (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace