foto

John Pielmeier

  • nar. 23.2.1949 (70 let)
    Altoona, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Patricia Cornwell: Posedlost (TV film)
Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
2009 Zlaté ruce: Příběh Bena Carsona (TV film)
2008 Strom v srdci (TV film)
2007 Sybil (TV film)
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
2002 Otcovy hříchy (TV film)
Skryté hlasy (TV film)
2001 Dodsonův svět (TV film)
Na dně oceánu (TV film)
2000 Kytička pro Algernona (TV film)
1999 Vraždy s úsměvem (TV film)
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Families (TV film)
1997 Zakázané území (TV film)
1995 Pokání (TV film)
1994 Shledání (TV film)
1992 Garwood: válečný zajatec (TV film)
1991 Nežádoucí láska (TV film)
1990 Návrat neznámého (TV film)
1989 Shell Seekers, The (TV film)
1985 Anežka boží - scénář, divadelní hra
1983 Volby srdce (TV film)

TV seriály

2012 Na věky věků (TV seriál)
Šachmat (E08)
Dáma (E07)
Věž (E06)
další epizody (8)
2011 Pilíře Země (TV seriál)
Andělské dílo (E08)
Nové začátky (E07)
Čarodějnictví (E06)
další epizody (6)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
Stavební mistr (E02)
Anarchie (E01)
2008 Psychopat z Green River (TV seriál)

Dokumentární

1998 Záhady Egypta

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vražedné spolčení
2009 2B
2001 Na dně oceánu (TV film)
1992 Garwood: válečný zajatec (TV film)

TV seriály

2011 Pilíře Země (TV seriál)
Andělské dílo (E08)
Nové začátky (E07)
Čarodějnictví (E06)
další epizody (6)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
Stavební mistr (E02)
Anarchie (E01)
2008 Psychopat z Green River (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky