foto

Suresh Oberoi

  • nar. 17.12.1946 (72 let)
    Quetta, Britská Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Manikarnika: The Queen of Jhansi
2018 Simmba
2013 Attahaasa
2009 Karma, Confessions and Holi
World Cupp 2011
2005 Nikdy bych si nepomyslel
2003 Talaash: The Hunt Begins...
2002 23rd March 1931: Shaheed
Deewangee
Raat Ke Saudagar
2001 Ašoka - vyp.
Dal: The Gang
Gadar: Ek Prem Katha
Hum Ho Gaye Aap Ke
Lajja
Moksha: Salvation
Pyaar Tune Kya Kiya...
Shirdi Sai Baba
2000 Khauff
1999 Safari
Sautela
1998 2001: Do Hazaar Ek
Aakrosh: Cyclone of Anger
Khote Sikkey
Puraido: Unmei no toki
Soldier
Surviving Sabu
1997 Kaun Sachcha Kaun Jhootha
Lahoo Ke Do Rang
Prithvi
Suraj
1996 Ajay
Jaan
Masoom
Raja Hindustani
1995 Anokhi Chaal
Diya Aur Toofan
Jai Vikraanta
Kismat
Meri Mohabbat Mera Naseeba
Raghuveer
1994 Dilbar
Gopi Kishan
Sangam Ho Ke Rahega
Suhaag
Vijaypath
1993 Aasoo Bane Angaarey
Anari
Bhookamp
Dhartiputra
Game
Gardish
Khoon Ka Sindoor
Pardesi
Santaan
1992 Abhi Abhi
Apradhi
Dil Ka Kya Kasoor
Kisme Kitna Hai Dum
Tirangaa
Zindagi Ek Juaa
1991 Dastoor
Deshwasi
Fateh
Inspector Dhanush
Iraada
Jaan Ki Kasam
Jeene Ki Sazaa
Kasam Kali Ki
Numbri Aadmi
Pucca Badmaash
Sadhu Sant
1990 Aaj Ka Arjun
Andher Gardi
C.I.D.
Halaat
Kali Ganga
Prakope
Pyar Ka Devta
Sailaab
1989 Apna Desh Paraye Log
Daata
Do Qaidi
Indira
Kasam Suhaag Ki
Mahal
Manika, une vie plus tard
Maut Ki Lalkar
Mujrim
Parinda
Rakhwala
Tujhe Nahin Chhodunga
1988 7 Bijliyaan
Akhri Muqabla
Dharamyudh
Kaal Chakra
Kaun Jeeta Kaun Haara
Khoon Bahaa Ganga Mein
Marana Mrudangam
Mohabbat Ke Dushman
Shoorveer
Tezaab
1987 7 Saal Baad
Dacait
Dil Tujhko Diya
Insaaf
Itihaas
Mirch Masala
Naam O Nishan
Tera Karam Mera Dharam
Thikana
1986 Aag Aur Shola
Amma
Bhai Ka Dushman Bhai
Dilwaala
Jwala
Main Balwan
Mazloom
Palay Khan
Panchavati
Zindagani
1985 Aitbaar
Bepanaah
Dekha Pyar Tumhara
Ek Daku Saher Mein
Ek Kali Jo Khil Na Paai
Jawaab
Rahi Badal Gaye
Ramkali
Surkhiyaan (The Headlines)
1984 Awaaz
Ek Nai Paheli
Gangvaa
Ghar Ek Mandir
Grahasthi
Kanoon Kya Karega
Kanoon Meri Mutthi Mein
Mujhe Shakti Do
Sharaabi
Zindagi Jeene Ke Liye
1983 Coolie
Ek Din Bahu Ka
Ghungroo
Jeena Hain Pyar Mein
Mazdoor
Rishta Kagaz Ka
1982 Aagman
Johny I Love You
Kaamchor
Khush Naseeb
Namak Halaal
Patthar Ki Lakeer
Taqdeer Ka Badshah
Teri Meri Kahani (TV film)
Tumhare Bina
Vidhaata
1981 Main Aur Mera Haathi
Naari
Raksha
Saajan Ki Saheli
Shradhanjali
Sirotek
1980 Ek Baar Kaho
Ek Baar Phir
Khanjar
Morchha
Phir Wohi Raat
Pyaara Dushman
1979 Kaala Patthar
Kartavya
Surakksha
1978 Arvind Desai Ki Ajeeb Dastaan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace