foto

Anton Algrang

  • nar. 1965
    Brunico, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eine Almhütte für zwei (TV film)
2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
Dysfunkční kočka
2017 Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
2016 Léto na Sicílii (TV film)
Poustevníci
2015 Die abhandene Welt
Ellas Entscheidung (TV film)
Elser - mohl změnit svět
2014 Das Glück der Anderen (TV film)
Lacrime delle Dolomiti di Sesto
2013 Familie inklusive (TV film)
Frei (TV film)
Himmelfahrt - Der Tote auf dem Eis (TV film)
2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
O šesti labutích (TV film)
2011 Almanya - vítejte v Německu
2010 Alles Liebe (TV film)
Being Killed
Polizeiruf 110 - Zapfenstreich (TV film)
Svatá země tyrolská
2009 Sari Saten - Der gelbe Satin
2008 Smrtící lavina (TV film)
Valkýra
2005 Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2003 L'amante de la lune (studentský film)
2001 Storia di guerra e d'amicizia
1999 T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)

TV seriály

2020 Rozmarné jaro (TV seriál)
Spuren der Vergangenheit (E25)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Hilflos (S14E16)
2016 Lena Lorenz (TV seriál)
Spurlos verschwunden (S02E03)
Soko Vídeň (TV seriál)
Der Preis der Macht (S11E13)
2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Ein Stück vom Kuchen (S02E08)
2011 V podezření (TV seriál)
Rückkehr (E16)
2009 Franzi (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Baum der Erlösung (S40E01)
2007 Charlotte Link (TV seriál)
Der fremde Gast (E10)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Konkurrenten (S06E16)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lou Andreas-Salomé
2014 Jižní Tyrolsko: Příběh odvahy (TV film)
1987 Universum (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky