foto

Manfred-Anton Algrang

  • nar. 1965
    Brunico, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
Dysfunkční kočka
2017 Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
2016 Ellas Entscheidung (TV film)
Lena Lorenz - Spurlos verschwunden (TV film)
Léto na Sicílii (TV film)
Poustevníci
2015 Die abhandene Welt
Elser - mohl změnit svět
2014 Lacrime delle Dolomiti di Sesto
2013 Familie inklusive (TV film)
Frei (TV film)
Himmelfahrt - Der Tote auf dem Eis (TV film)
2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
O šesti labutích (TV film)
2011 Almanya - vítejte v Německu
Unter Verdacht - Rückkehr (TV film)
2010 Alles Liebe (TV film)
Being Killed
Polizeiruf 110 - Zapfenstreich (TV film)
Svatá země tyrolská
2009 Sari Saten - Der gelbe Satin
Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2008 Smrtící lavina (TV film)
Valkýra
2007 Charlotte Link - Der fremde Gast (TV film)
2005 Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2003 L'amante de la lune (studentský film)
2001 Storia di guerra e d'amicizia
1999 T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)

TV seriály

2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Franzi (TV seriál)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Konkurrenten (S06E16)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lou Andreas-Salomé
2014 Jižní Tyrolsko: Příběh odvahy (TV film)
1987 Universum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace