foto

Ivan Gontko

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čarodejník z krajiny Oz (divadelní záznam)
2014 Láska na vlásku
2013 Oslava (studentský film)
Rodina (studentský film)
2011 Meruňkový ostrov
2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)
TACHO
2009 Nedodržený slib
2007 Kóšer
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2000 Krajinka

TV seriály

2015 Kolabs (TV seriál)
2014 Vdova (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
GYMPEL.TV (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Bez východiska (E07)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
2006 Mafstory (TV seriál)
Susedia (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2012 Extrémní případy (TV pořad)
2008 Soudní síň (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace