foto

Ivan Gontko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Láska na vlásku
2013 Oslava (studentský film)
Rodina (studentský film)
2011 Filmoviedky: Dušičky seniorov (TV film)
Meruňkový ostrov
2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)
TACHO
2009 Nedodržený slib
2007 Kóšer
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2000 Krajinka

TV seriály

2016 Zoo (TV seriál)
Episode 47 (E47)
2015 Kolabs (TV seriál)
2014 Vdova (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
GYMPEL.TV (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Bez východiska (E07)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
2006 Mafstory (TV seriál)
Susedia (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Čarodejník z krajiny Oz (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2012 Extrémní případy (TV pořad)
2008 Soudní síň (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky