foto

Desmond Askew

  • nar. 17.12.1972 (46 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 No Man's Land: The Rise of Reeker
2007 Jekyll
Na jih od Pico
2006 Brazilský masakr
Hory mají oči
2002 Fabled
Repli-Kate
1999 Go
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1984 Pozdravuj na Broad Street
1983 Digital Dreams (TV film)

TV seriály

2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pandořina skřínka, část 1. (S14E15)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Šibalové a blázni (S01E04)
Čarodějky (TV seriál)
Mé tři čarodějky (S06E06)
2000 Then Came You (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1996 Island (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace