foto

Charles Bail

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Spravedlnost ulice
1986 Nebezpečné území
1976 Tajný závod
1975 Kleopatra Jones a zlaté kasino
1974 Black Samson

TV seriály

1997 Conan (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
1986 Knight Rider (TV seriál)
Záchrana šampiona (S04E16)
K.I.T.T. zabiják (S04E13)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Motorkáři (S04E06)
Pohřebiště (S04E05)
1983 Manimal (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Spravedlnost ulice

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace