foto

Juan Manuel Bernal

  • nar. 22.12.1967 (52 let)
    Mexiko City, México D.F., Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marioneta
Si Yo Fuera Tú
Sonora
Traición
2017 La Gran Promesa
Las siete muertes
2016 Refugio
Vive por mí
2015 Jeremy
2014 Cuatro lunas
Obediencia Perfecta
2012 Fantástico mundo de Juan Orol, El
2011 Más allá del muro
Přepadení kina
2010 Chicogrande
2008 Viva High School Musical Mexiko
2006 Cansada de besar sapos
Infierno Grande
2003 Láska a jiné pohlavní orgány
2002 Demasiado amor
Modrá ložnice
2000 Sin dejar huella
1999 No existen diferencias
1997 Alta tensión
Futuro es ahora, El
Una para llevar
1995 Cilantro y perejil
Ulička zázraků
1994 Hasta morir

TV seriály

2019 Monarca (TV seriál)
Sitiados: México (TV seriál)
2012 Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Krev nevinných (S03E12)
Mír a meč (S03E11)
další epizody (13)
2010 Věznice Capadocia (TV seriál)
A jeho smrt oplakávat budou všechny národy (S02E13)
Třetí část moře se proměnila v krev (S02E12)
A třetího dne vstal z mrtvých (S02E11)
další epizody (10)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
Ztracený ráj (S01E13)
Odpusť nám naše viny (S01E12)
Vyvolená (S01E11)
další epizody (13)
2004 Heredera, La (TV seriál)
2003 Mirada de mujer: El regreso (TV seriál)
2001 Amores querer con alevosía (TV seriál)
2000 Calle de las novias, La (TV seriál)
1999 El candidato (TV seriál)
Romántica Obsesión (TV seriál)
1998 Tentaciones (TV seriál)
1997 Desencuentro (TV seriál)
1996 Lazos de amor (TV seriál)
Te sigo amando (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
1994 Más allá del puente (TV seriál)

Dokumentární

2004 Cuatro labios