foto

Claudio Bigagli

  • nar. Montale, Pistoia, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All You Ever Wished For
2016 L'Universale
2015 Dolce di latte
I delitti del BarLume - La briscola in cinque (TV film)
I delitti del BarLume - La tombola dei Troiai (TV film)
2014 L'amour ne pardonne pas
2011 C'è chi dice no
L'Amore fa male
2008 All Human Rights for All
Noi due (TV film)
2007 Ho voglia di te
Scrivilo sui muri
Tutte le donne della mia vita
2004 Tre metri sopra il cielo
Verso nord
2003 Quaderno della spesa, Il
2002 Maria Josè, l'ultima regina (TV film)
2001 Commedia sexy
Nekalá soutěž
Regarde-moi
1999 Commesso viaggiatore, Il
Guerriero Camillo, Il
1997 Padre di mia figlia, Il (TV film)
Santo Stefano
1996 Italiani
Mi fai un favore
1995 Pasolini, un delitto italiano
1994 La bella vita
1993 Bonus malus
Florén
Mille bolle blu
1992 Allullo drom
Gangsters
Tutti gli uomini di Sara
1991 Cattedra, La
Středozemí
1989 Fine della notte, La
1988 Domani accadrà
1986 Intruse, L'
1984 Bianca
Kaos
1983 Tu mi turbi
1982 Noc svatého Vavřince
Via degli specchi (TV film)
1981 Bim Bum Bam
1979 Atsalut pader
John Travolto... da un insolito destino
1978 Zio Adolfo, in arte Führer
1976 Al piacere di rivederla

TV seriály

2020 Nový papež (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (5)
2019 Jméno růže (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2012 Nero Wolfe (TV seriál)
2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)
Ricomincio da me (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Un giorno speciale - kniha

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky