foto

Igaal Niddam

  • nar. 16.11.1938 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Brothers
1997 Rideau de feu (TV film)
1996 Dame du cirque, La (TV film)
1995 Fils de flic (TV film)
1994 Passé sous silence (TV film)
1993 Voyageuse du soir, La (TV film)
1992 2 bis, rue de la Combine (TV film)
1974 The Third Cry

TV seriály

1999 Sauvetage (TV seriál)
1997 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Un esprit clairvoyant (S03E02)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1990 La vierge noire (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1980 Grotte aux loups, La (TV film)
1974 The Third Cry

TV seriály

1981 Guerre en pays neutre (TV seriál)
1978 Ces merveilleuses pierres (TV seriál)
Docteur Erika Werner (TV seriál)
1976 Village englouti, Le (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 The Third Cry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky