foto

Damien Bodie

  • nar. 2.1.1985 (34 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Born Guilty
1997 The Balanced Particle Freeway (TV film)

TV seriály

2015 Scary Endings (TV seriál)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
2008 Princezna ze země slonů (TV seriál)
2002 Bootleg (TV seriál)
Guinevere Jones (TV seriál)
Short Cuts (TV seriál)
1999 Crash Zone (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace