foto

Nils Hognestad

  • nar. Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Coulda, Woulda, Shoulda
Manžel na zkoušku
2017 Crash Pad
Rufus 2: rozpoutaná katastrofa (TV film)
This Is Your Death
2016 Grand Unified Theory
Sofiin případ (TV film)
2015 Kanadské dobrodružství
2014 June in January (TV film)
Noc v muzeu: Tajemství hrobky
Vyrván z lůna (TV film)
2012 The Movie Out Here
2010 Jezero 3 (TV film)
2009 Blood in the Water (TV film)

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
The Ghost in the Machine (E02)
Somewhere Between (TV seriál)
Into the Fire (E05)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Aruba-Con (S03E01)
Camelot/3000 (S02E12)
Lovci duchů (TV seriál)
Lily Sunder Has Some Regrets (S12E10)
2016 Aftermath (TV seriál)
The Barbarous King (E09)
A Clatter and a Chatter (E05)
2014 Some Assembly Required (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Pád (S04E10)
Zmrzlinářka (S04E03)
2013 Backpackers (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Shut Up, Dr. Phil (S07E05)
2010 Hodina duchů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace