foto

Jean Miez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vrahův advokát (TV film)
2013 Rouge sang (TV film)
The Storm Within
2012 Paříž jedné noci
2011 Dobývání moci
Červená zima (TV film)
2010 Crime
2009 Lady Bar 2 (TV film)
2005 Chok-Dee
2004 Capone (TV film)
2000 Fais-moi rêver
1999 Vilains, Les (TV film)
1997 J'irai au paradis car l'enfer est ici

TV seriály

2013 La Source (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2011 Frajeři (TV seriál)
2008 Scalp (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky