foto

Niki Finger

  • nar. 15.7.1970 (49 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
2011 Stilles Tal
2008 Detektiv Cüpper (TV film)
Nulová šance
2003 Klub snů - Cesta za ženou snů (TV film)
Klub snů - Srdce v džungli (TV film)
2002 Liebe ist ein Roman (TV film)
Lovers & Friends - Eigentlich lieben wir uns... (TV film)
2001 Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
2000 Der Tote Taucher im Wald
Smrt z lásky (TV film)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV film)

TV seriály

2019 Alles oder Nichts (TV seriál)
Ich weiß, was du mit Olaf gemacht hast (E99)
So richtig zusammen? (E96)
Die Anzeige (E95)
další epizody (26)
2018 Alles oder Nichts (TV seriál)
Frauenkenner Rocko (E46)
Neuer Beziehungsstatus (E45)
Bleib' und kämpfe (E44)
další epizody (35)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Vormund (S01E06)
2009 Eine für alle - Frauen können's besser (TV seriál)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Věc důvěry (S02E06)
2007 Charlotte Link (TV seriál)
Der fremde Gast (E10)
2005 Das geheime Leben der Spielerfrauen (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Sein letztes Date (S04E12)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Mobbing Girls (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stopařka (S03E03)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Feuerengel (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky