foto

Heiko Senst

  • nar. 1968
    Eisenach, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Eine Stadt wird erpresst (TV film)
Rudý kakadu
2005 Solo für Schwarz - Tod im See (TV film)
2003 Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
2001 Jagd auf den Plastiktüten-Mörder (TV film)
Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
1995 Das Versprechen
1994 Skleněný dům (TV film)

TV seriály

2008 Unschuldig (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Vražedné blues (S03E01)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
2004 Heimat 3 (TV seriál)
2003 Správná dvojka (TV seriál)
Kollege Mörder (E24)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Gefährliche Fracht (S01E01)
Die Gang (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deutschlandspiel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky