foto

Loretta Pflaum

  • nar. 1972
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gatekeeper
Jetzt.Nicht.
2012 Záhadné paničky (TV film)
2010 Bloch - Die Geisel (TV film)
Headshots
2007 Die Todesautomatik (TV film)
2006 Slumming
2005 Die Viertelliterklasse
Schläfer
Sleeper, The
2003 Navždy ztracena (TV film)
2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
2001 Finnlandia
Herzrasen (TV film)
2000 Der Hahn ist tot (TV film)
Der Hund muss weg (TV film)
Místo činu: Vrah milénia (TV film)
1999 Das verflixte Babyjahr - Nie wieder Sex?! (TV film)
Tatort - Nie wieder Oper (TV film)
1996 Jugofilm
Liebe des Ganoven, Die (TV film)

TV seriály

2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Junggesellinnenabschied (S11E13)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Laura Czerny (S02E05)
SOKO Wismar (TV seriál)
Bankgeheimnis (S08E02)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Plné riziko (S10E09)
2005 Das Kreuz mit der Schrift (TV seriál)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Arthurs Rückkehr (S04E13)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Totenruhe (S01E16)
1999 Bella Block (TV seriál)
Geflüsterte Morde (E06)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Auf der Jagd (E05)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Fast Forward (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Gatekeeper
2010 Headshots

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Headshots

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky