foto

Rafael Banasik

  • nar. 1977
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Captain America: Občanská válka
Kobra 11 - Štvanice (TV film)
2011 Na rozcestí (studentský film)

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Ruhjeita (S01E11)
2017 Presidentti (TV seriál)
Kansakunnan etu (E11)
2013 Zeit der Helden (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2005 Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace