foto

Kathrin Kühnel

  • nar. 10.1.1977 (42 let)
    Hannover, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
2012 Tatort - Tödliche Häppchen (TV film)
2011 Im falschen Leben (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Volební kampaň (TV film)
2009 Láska v Bostonu (TV film)
2008 Kommissarin Lucas - Wut im Bauch (TV film)
2006 Herzentöter
Sunny
2005 Big Ben - Santa je mrtvý (TV film)
Die Unlösbaren Fälle des Herrn Sand (TV film)
2004 Baal
Der Stich des Skorpion (TV film)
Místo činu: Pohádkový les (TV film)
Wilsberg - Tödliche Freundschaft (TV film)
Zemřít tiše (TV film)
2003 Das Schönste Geschenk meines Lebens (TV film)
Der Ärgermacher
2002 Die Novizin (TV film)
2001 Be.Angeled

TV seriály

2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Von Vätern und Söhnen (S04E02)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Velké plány (S02E03)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Nachtschwimmer (S04E05)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace