foto

Pamela Des Barres

  • nar. 9.9.1948 (69 let)
    Reseda, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Video from Hell
1978 Cesta k ráji
Human Feelings (TV film)
1975 Kitty Can't Help It
1973 Slaughter's Big Rip-Off
1971 200 Motels

TV seriály

1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2016 Deaners
2014 Alice Cooper
The Seeds: Pushin' Too Hard
2012 Richard E. Grant's Hotel Secrets (TV seriál)
Sunset Strip
2011 AKA Private
2005 Metal & metalisté
2004 Sex 'n' Pop (TV seriál)
2003 Mayor of the Sunset Strip
2001 Plaster Caster
1970 Groupies

TV pořady

2004 Arto Nyberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace