foto

Sherri Cooper-Landsman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 My Sexiest Mistake (TV film)

TV seriály

2013 Kráska a zvíře (TV seriál)
Date Night (S01E21)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Bridesmaid Up! (S01E09)
Proceed with Caution (S01E02)
Pilot (S01E01)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Friended (S01E06)
Heroes (S01E02)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Duch minulosti I (S04E18)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Slavnost vína (S04E08)
Skoro normální (S04E03)
Výlet za zítřkem (S03E19)
další epizody (5)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Věříte na kouzla? (S03E07)
Osudová kniha (S03E02)
Morální riziko (S02E15)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Něco nového (S02E08)
Státy unie (S02E04)
Hrozny hněvu (S01E21)
další epizody (5)
2005 Everwood (TV seriál)
Překvapení (S03E15)
Rozejít se s dívkou (S03E12)
2004 Everwood (TV seriál)
I nejlepší plány selhávají (S03E07)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
Au Revoir (S04E13)
Zlomový bod (S04E12)
Nové zvíře (S04E11)
další epizody (13)
2015 Kráska a zvíře (TV seriál)
Destined (S03E13)
Sins of the Fathers (S03E12)
Unbreakable (S03E11)
další epizody (13)
2014 Kráska a zvíře (TV seriál)
Déjà Vu (S02E22)
Operation Fake Date (S02E21)
Ever After (S02E20)
další epizody (14)
2013 Kráska a zvíře (TV seriál)
Man or Beast? (S02E08)
Guess Who's Coming to Dinner? (S02E07)
Father Knows Best (S02E06)
další epizody (21)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Bridesmaid Up! (S01E09)
Trapped (S01E08)
Out of Control (S01E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky