foto

Matthias Haase

  • nar. 16.8.1957 (63 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 SOKO Wismar: Das dritte Feuer - Die Spur führt nach Schweden (TV film)
2006 Laura a její vánoční hvězdička (TV film)
2003 Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2002 Du bist mein Kind (TV film)
1991 Atemnot (TV film)

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2005 Mein Leben & ich (TV seriál)
Die Geburtstagsüberraschung (S04E02)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Das Coming-Out (S03E04)
2003 Mein Leben & ich (TV seriál)
Der große Wurf (S02E04)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Die Liste (S01E03)
2000 Nick a Perry (TV seriál)
1999 Mallorca (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
1995 Notaufnahme (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2011 Kinder der Steine, Kinder der Mauer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky