foto

Eddie Cibrian

  • nar. 18.6.1973 (45 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eddie se narodil 18. června 1973 ve městečku Burbank ve státě Kalifornie. Od mala byl nadaný sportovec. Jeho první příležitost, jak se dostat před kameru a zároveň získat reputaci, přišla už ve 12 letech, kdy natáčel reklamní spot pro značku Coca-Cola. Po ní se objevil v mnoha dalších televizních reklamách v nichž doslova exceloval. Po nástupu na střední školu se ale rozhodl skoncovat s hraním a začít tvrdě sportovat. Byl všesportovně založený, neexistoval sport, který by neovládal na jedničku, tudíž střední školu absoloval s mnoha prestižními cenami. Nastoupil na věhlasnou vysokou školu UCLA a pokračoval ve své sportovní kariéře, až do svého zranění. Eddie nemohl dál sportovat, rozhodl se tedy vrátit zpět k herectví.

Hned poté dostal několik reklamních nabídek a zakrátko byl obsazen do televizního speciálu KIDS KILLING KIDS. Následující dva roky prožíval roli Matta Clarka v seriálu MLADÍ A NEKLIDNÍ. Epizodní role dostal i v seriálech jako BEVERLY HILLS 90210, SABRINA MLADÁ ČARODĚJKA, BAYWATCH NIGHTS nebo BÁJEČNÍ A BOHATÍ. Následovala role v telenovele SUNSET BEACH a v televizním filmu stanice CBS - NÁVRAT HITMANA.

Na stříbrném plátně se objevil až ve filmu POLIBEK. Následuje akční film s Chuckem Norrisem LOGANOVA VÁLKA. V roce 2005 se objevil ve filmu JESKYNĚ, kde ztvárnil postavu Tylera, jednoho z profesionálních průzkumníků, kteří vedou tým nejlepších světových jeskynních potápěčů a neustále vyhledávají nová a nová dobrodružství. V tom samém roce dostal hlavní roli v sci-fi seriálu INVAZE, kde hraje obětavého strážce amerického národního parku Russella Varona.

Zeck "Zeck" Tyler

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Best Man Wedding
2014 The Single Moms Club
2013 Notes from Dad (TV film)
The Best Man Holiday
2012 Good Deeds
2010 Dělat zázraky (TV film)
2009 Na rozcestí
Nora Roberts: Polární záře (TV film)
Washington Field (TV film)
2007 Football Wives (TV film)
2005 Jeskyně
2003 Street Lawyer, The (TV film)
2001 Řekni, že to tak není
2000 Na počátku (TV film)
1999 3deep (TV film)
But I'm a Cheerleader
Jackie's Back! (TV film)
1998 Loganova válka - Čest zavazuje (TV film)
Polibek
1994 Kids Killing Kids (TV film)

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
One to the Heart (E13)
It Takes A Thief (E12)
Family Ties (E11)
další epizody (13)
2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Blistering Heat & Brotherly Love (S02E22)
Amparo & The American Dream (S02E21)
Calliphoridae & Country Roads (S02E20)
další epizody (13)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Half-Life & Havana Nights (S02E09)
Prosopagnosia & Parrotfish (S02E08)
Lidocaine and Long-Term Lust (S02E07)
další epizody (9)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 For Better or Worse (TV seriál)
The Playboy Club (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Téměř dokonalý plán (S09E01)
Všichni padnou (S08E24)
Výbuch (S08E23)
další epizody (14)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
Smrtelná doložka (S08E09)
další epizody (11)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Game (S01E06)
Samantha Who? (TV seriál)
The Break-Up (S01E09)
The Hockey Date (S01E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Ve jménu krve (S03E02)
2006 Invaze (TV seriál)
The Last Wave Goodbye (E22)
Round Up (E21)
Run and Gun (E20)
další epizody (12)
2005 Invaze (TV seriál)
Origin of Species (E10)
The Dredge (E09)
The Cradle (E08)
další epizody (10)
Tilt (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to Camelot (S06E22)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Sleeping Dogs Lie (S05E13)
Black and Blue (S05E12)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
The Spirit (S05E10)
A Ticket Grows in Brooklyn (S05E09)
In Lieu of Johnson (S05E04)
další epizody (12)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
Firestarter (S04E07)
Judgment Day: Part 1 (S04E05)
další epizody (17)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Act Brave (S03E08)
Childhood Memories (S03E07)
Adam 55-3 (S03E05)
další epizody (15)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
History (S02E10)
Run of the Mill (S02E09)
Know Thyself (S02E08)
další epizody (19)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Modern Designs for Better Living (S01E09)
History of the World (S01E08)
Impulse (S01E07)
další epizody (9)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Dream Date (S01E06)
The True Adventures of Rudy Kazootie (S01E03)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2000 2000 ALMA Awards

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2001 Christmas in Rockefeller Center (TV pořad)
1998 Match Game (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace